top of page
Buscar

Partits de júnior, top A i top B. 6-7 abril 2019

Actualizado: 28 abr 2019

Un cap de setmana complicat pels equips sèniors del PKC:


En primer lloc, parlarem dels júniors. Els joves del PKC s’enfrontaven al conjunt terrassenc, cosa que ja avançava la intensitat que regnaria a la pista. Després de l’anterior partit que es va disputar entre ambdós conjunts (on el PKC júnior en va sortir vencedor), el Vallparadís júnior volia fer front als joves de Platja d’Aro. Va ser un matx intens on els locals (el Vallparadís) es va saber imposar als visitants amb una bona mobilitat de pilota i poques errades en defensa. A més, cal destacar que al PKC júnior hi havia molts jugadors lesionats i d’altres que arrossegaven molts minuts de joc (ja que aquell mateix matí es van celebrar les finals del trofeu KIDS de korfbal).


Tot seguit, parlarem del Top A, degut a que van ser els primers en jugar el diumenge 7 d’abril. El partit va estar marcat per un fet destacable: la gran quantitat de faltes que l’equip de Platja d’Aro va cometre. Era un partit molt igualat, on el nivell d’ambdós conjunts era equiparable, però les errades en defensa i la manca d’efectivitat en moments claus va condemnar al PKC a la derrota davant el Montcada.


Per acabar, destacarem la gran actuació del Top B, que amb la seva contundent victòria davant el Vacarisses (8-25) aconsegueix apropar-se encara més al seu objectiu d’entrar a play-offs. Els jugadors van tenir molt d’encert, una molt bona connexió dins dels quadres i una gran defensa que feia gairebé impossible l’atac del rival.


Berta Martínez

Equip de comunicació

9 visualizaciones0 comentarios
bottom of page