top of page
Buscar

NOVA VICTÒRIA DEL PKC JÚNIOR

Actualizado: 28 abr 2019

Diumenge 17 de febrer, l’equip junior del PKC es va enfrontar al CK Badalona en l’últim partit de lliga disputat abans de l’aturada de carnaval. L’esdeveniment esportiu va tenir lloc al pavelló municipal de Calonge, ja que no hi havia disponibilitat de pista a la localitat de Platja d’Aro.


El partit, que es va iniciar a les cinc de la tarda, va tenir dues fases ben diferenciades que es corresponen amb les dues parts de l’enfrontament. La primera part va ser molt igualada. Els locals no tenien un alt grau d’encert i, el fet de cometre alguna errada en defensa, va permetre als rivals anotar cistelles fàcils. Tot i que els júniors del PKC mostraven una superioritat en el joc respecte els de Badalona, els mancava la concentració.


Va arribar el descans i, després, la segona part. Aquesta vegada els nostres jugadors van sortir més motivats a la pista, amb intenció de generar bones ocasions en atac i deixar-se la pell en defensa. Va ser així, amb una millor circulació de la pilota, un major grau d’encert en els tirs i un augment de concentració general, que l’equip júnior de Platja d’Aro es va poder avançar de manera contundent al marcador.

El resultat final (26-15) reflecteix la feina realitzada durant el partit, millorant a cada acció i seguint endavant sense deixar que l’ànim decaigués amb l’empat que lluïa al marcador a la mitja part.


Moltes felicitats als nostres júnior i a l’entrenador per la victòria. Des d’aquí els encoratgem a seguir treballant per assolir més èxits. Endavant!


Berta Martínez

Equip de comunicació

37 visualizaciones0 comentarios
bottom of page