top of page
Buscar

FINALS DEL TROFEU KIDS DE KORFBAL

El passat dissabte 6 d’abril van tenir lloc les finals del Trofeu Kids de Korfbal al pavelló de Montcada i Reixach. Els petits gironins classificats a la fase prèvia van disputar dos partits classificatoris contra els equips barcelonins que també havien aconseguit passar a les finals.


En la categoria aleví, els tres equips classificats van ser: el PKC aleví, el Gaziel i l’Estació. Tots van demostrar una gran millora en el seu joc i van poder plantar cara als seus rivals però, finalment, només el PKC aleví va ser capaç d’arribar a la gran final que va disputar contra el Vallparadís aleví. Tot i que el resultat que es va reflectir al marcador significava la derrota dels gironins, cal destacar la seva gran actuació, fent gala d’una fermesa i una maduresa, tant en atac com en defensa, pròpies dels jugadors de les categories sèniors.


Per part de la categoria infantil, els equips que van poder disputar les finals KIDS van ser: el Ridaura (A i B) i el SKC B. Després d’haver jugat els dos partits classificatoris en els enquadraments previs a la gran final, el Ridaura B va ser l’únic que va aconseguir el bitllet per a disputar-la. El seu rival, el KCB verd, que també s’havia imposat al seu grup anterior, va dificultar que els “platjadarencs” es fessin amb el primer lloc. Finalment, però, els joves de l’institut de Platja d’Aro van ser capaços de millorar el seu joc dintre del propi matx (millorant els passes, fent menys faltes en defensa i augmentat la seva efectivitat) i això els va dur a ser els campions de la seva categoria.


Per acabar, la categoria cadet (on els classificats van ser el PKC A i C i el SKC A) no va decebre a ningú. A la fase de grups els dos equips del PKC es van haver d’enfrontar entre ells, però, tot i que un dels dos quedés a fora, la resta de l’equip podria arribar a la final si superava al seu major rival: el Vallparadís cadet. I així va ser, gràcies a la victòria davant el conjunt terrassenc, els cadets del PKC van aconseguir passar a la final. El SKC va jugar molt bé i va mostrar la seva evolució respecte a les trobades anteriors, però l’INS Gallecs (format per jugadors molt físics i potents físicament) va ser el campió del seu grup. A la final, tot i la fortalesa física de l’institut Gallecs, el PKC va utilitzar la seva gran qualitat de joc i va esdevenir el campió cadet d’aquest segon trimestre.


Moltes felicitats per la bona feina realitzada a tots!


Berta Martínez

Equip de comunicació
25 visualizaciones0 comentarios
bottom of page