top of page
Buscar

El PKC Júnior i el PKC de 2na Divisió s’han proclamat campions de les seves corresponents lligues.

Lliga Júnior:

Vallparadís Jr.14- PKC Jr.23


El PKC Júnior, dirigit pel tècnic Jose Álvarez, després de la final disputada el passat cap de setmana a la pista de Vacarisses, s’ha proclamat campió de la Lliga Catalana Júnior de korfbal, en la que ha demostrat la seva superioritat davant l’equip que lideren els tècnics Jéssica Lechuga i l’Àlex Llovera, l’Assessoria Vallparadís. 

En Jose Álvarez ha manifestat la seva satisfacció per una excel·lent temporada coronada amb aquest últim triomf. Des d’aquí la nostra enhorabona a jugadors, jugadores i tècnic per aconseguir aquesta fita, que suposa la segona lliga consecutiva per aquest equip tan jove. Lliga sènior: Segona Divisió

Vallparadís 21-PKC 31

D’igual manera el PKC ha conquerit la seva primera lliga durant la final disputada el cap de setmana a Vacarisses, enfront del combinat dirigit  pel tècnic Raúl Ramon. 

L’actual campió de la segona divisió de la Lliga Catalana de korfbal, dirigit pel tècnic Sergio Mayorgas, va haver d’esperar a la segona part del partit per superar, de manera contundent, al seu rival.

Aquest va ser l’últim matx del tècnic, a qui la família PKC va retre un petit homenatge per la seva dedicació  i trajectòria. En Mayorgas va rebre una gran ovació per part de tots els allà presents. 

Des d’aquí el nostre reconeixement a un gran jugador, a un gran tècnic i millor persona. Gràcies Sergio!


Equip de comunicació


74 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page