top of page
Buscar

EL PKC ÉS EL NOU CAMPIÓ DE LA COPA CATALANA JÚNIOR DE KORFBAL

Actualizado: 28 abr 2019

El passat cap de setmana es van celebrar les finals de la Copa Catalana de Korfbal a la localitat de Terrassa. El Platja d’Aro Korfbal Club júnior era un dels participants d’aquesta jornada esportiva, donat que, a les fases prèvies, havia aconseguit vèncer a tots els seus rivals.


Es presentava un partit molt complicat davant els júniors del PKC; tot apuntava que seria un matx molt disputat i intens entre ambdós equips, i així va ser. El Vallparadís (l’altre finalista júnior) venia amb molta força i ganes de lluitar per la primera posició. Després de setmanes de molta preparació per part dels dos clubs va arribar el dia del gran espectacle.


La trobada “korfbalera” va començar amb un escalfament que ja deixava entreveure l’agitació general que hi havia al pavelló: les dues aficions animaven des del començament els seus jugadors per tal que sortissin a la pista a deixar-s’hi la pell. Els “crits de guerra” del PKC i del Vallparadís van posar fi al pre-partit i van donar pas a l’inici del joc. Tot estava a punt: titulars a pista i xiulet en mà per part de l’àrbitre. Els primers minuts no van deixar indiferent a ningú. Va ser un intercanvi continu de cistelles, carreres per evitar que la pilota sortís a fora del terreny de joc, defenses home a home... Tot això anava acompanyat de la cridòria de les respectives grades, cosa que va crear un ambient màgic pels jugadors, que els encoratjava a seguir endavant independentment del resultat. La primera part va acabar reflectint un 10-7 al marcador a favor dels visitants (el Platja d’Aro KC).


La segona part va arribar juntament amb un augment de la tensió a pista. Es cometien errades en defensa que es traduïen en cistelles en contra. El nerviosisme dels jugadors seguia creixent, però, passats els primers deu minuts de la segona part, va haver-hi un canvi d’actitud dels joves “platjadarencs”: amb una maduresa increïble van deixar enrere la seva inquietud i es van concentrar en el seu propi joc. Van començar a crear millors accions d’atac i no deixaven respirar al rival en defensa. La mobilitat de la pilota va créixer i tot l’equip gaudia d’opcions de tir.


Va ser una final molt disputada, però, finalment, la victòria es va decantar pel PKC júnior. Cal destacar la bona feina realitzada per ambdós equips, a més del fair-play que va regnar a la pista durant tot l’esdeveniment.


Finalment, només queda felicitar al Platja d’Aro KC júnior pel seu gran paper a la final de la Copa Catalana i encoratjar-los per a aconseguir noves victòries.


Berta Martínez

Equip de comunicació14 visualizaciones0 comentarios
bottom of page