top of page

La nostra ciutat

Platja d’Aro és modernitat, cosmopolitisme i dinamisme, amb una oferta comercial, d’allotjament i oci d’alt nivell. L’esport, la cultura, i els grans esdeveniments es complementen amb una façana marítima de grans platges i petites cales. Castell d’Aro és història, encant i enyorança medieval amb el castell, l’església, i els carrers empedrats conservats amb criteri i sensibilitat. S’Agaró esdevé un espai d’equilibri d’arquitectura i natura embolcallat per un camí de ronda que esdevé passeig, on s’hi aboquen tots els tons del blau de la Mediterrània.

La façana marítima és un indret de somni on els enamorats dels espais oberts hi troben una extensa platja o racons on l’aigua i els arbres s’abracen deixant un petit espai per als banyistes més privilegiats. Per als amants de la natura hi ha múltiples possibilitats: senderisme, bicicleta de muntanya i activitats nàutiques, tot combinant esport, turisme i lleure. L’oci és el complement ideal d’unes vacances en família amb parcs d’atraccions, multicinemes, bowling, parc aquàtic, club infantil a la platja o visites culturals guiades.

51540141_630748970681279_289854502143315

Els grans esdeveniments marquen tot l’any el ritme turístic, social i cultural amb música, fires i festes majors: Carnaval, Mercat Medieval, Festa de la Cervesa, Pessebre Vivent… L’oferta cultural té com a punts d’interès el Museu de la Nina, les exposicions d’art al Castell de Benedormiens i els festivals de jazz i música de cambra. El patrimoni monumental gira a l’entorn de la vila romana, d’esglésies romàniques, o del nucli medieval de Castell d’Aro i de S’Agaró Vell, Béns Nacionals d’Interès Cultural.

L’allotjament es converteix en un espai de descans amb serveis de qualitat: una proposta àmplia, variada i extensa per a les necessitats de cada client. L’oferta gastronòmica ens apropa els sabors de la Mediterrània a taula per gaudir de sensacions culinàries exquisides, sorprenents o tradicionals. El comerç es transforma en un gran centre comercial a cel obert amb una extensa i diversificada gamma d’establiments de tendències, estil i personalitat. La nit ens descobreix els locals més

atractius, moderns i avantguardistes amb esperit jove, atractiu i modern.

 

© Informació i imatges: www.platjadaro.com

bottom of page